PDA

View Full Version : Load Your Own IRs Into Spaces


cmjames88
12-07-2012, 09:03 AM
I think I speak for a lot of people when I say that I love the Spaces interface, but one thing I've always wanted out of it was to load my own impulse responses.

I'm also not entirely positive that this subject hasn't been addressed before.

lejmer
12-08-2012, 07:43 AM
+1 This would be very handy!

Parisonic
12-09-2012, 09:03 PM
+1
Even if EW add more new impulses in a paid upgrade V2 or whatever would be great .

JBlongz
02-25-2013, 10:22 AM
+1

Casiquire
03-09-2013, 02:33 AM
I would love a Spaces expansion! I also second the idea of being able to load your own IRs, but every time I use Spaces I get the feeling that there's more going on under-the-hood and it might not be quite that simple.

fbuerger2000
03-10-2013, 06:19 AM
+1

More very short rooms please :-)

Elffin
03-10-2013, 12:22 PM
load your own irs please

Plasuma!!!
03-10-2013, 08:31 PM
Most DAWs have a built-in convolution reverb plug-in with some tools for altering the IRs you import. I gotta ask: did you buy Spaces for the IRs it has or for the flexibility of the plug-in?

I don't know about importing my own IRs being something I need Spaces to do, but I tell ya, I'd be all over an expansion pack of additional IRs by EastWest.

interpolate
03-11-2013, 01:21 AM
It's all very well being able to load your own IR's if you know how to program the parameters which controls the output. I have a couple where you can load your own impulses and recording sources although probably be lying if I said I knew exactly how to manipulate them.