PDA

View Full Version : Spaces loading as a bus effect


bighornz
06-09-2014, 10:00 AM
It would be a real time saver if Spaces recognized that it was loading as a bus effect in Logic and the dry signal return was then automatically turned all the way off.

Jeff Hayat
06-09-2014, 09:42 PM
Settings > use as send effect by default

bighornz
06-10-2014, 09:35 AM
Thanks. Should have seen that...