PDA

View Full Version : Use Amp section in GW for real guitars


spashton87
07-20-2014, 08:55 AM
Hello,

I was just thinking it would be a great idea to be able to use the guitar amp section on gw for re amping real guitars. Especially since there are so many great tones on offer. Surely it can be done since the midi data is audio by the time it gets to that section of gw. Maybe a quick update could allow access to this feature, essentially using it as an audio plug in rather than a VI. Any thoughts?

admin
07-21-2014, 08:07 AM
There are plans to release the Amp Simulator as a separate plug-in, we agree the recordings sound great and you're not the first to ask. Meanwhile, there are DI's guitars in GW that are great for creating any kind of guitar tone when used with the Amp Simulator.

mrdsee
07-21-2014, 09:18 AM
Sounds like a great idea!

Gabby Runaway
07-22-2014, 12:42 PM
whOa !! that would be a great Admin :D