PDA

View Full Version : How do I use the "bounce" option?


JamesIII
05-29-2005, 02:02 PM
Howdy folks!

I recently purchased EWQLSO Gold. I am using Logic Pro 7.1 and am trying to figure out how to use the "bounce" option. I see the "bounce" button under the DFD flashing light thingy. When I click on "bounce", nothing happens. Any help would be greatly appreciated. Thanks!

James III

Sean R. Beeson
05-29-2005, 03:22 PM
The bounce button in the kompakt player doesn't bounce the MIDI to audio, it simply is there to help improve the bouncing in the sequencer. In Logic I believe you have to go to file, then all the way at the bottom of the choices you can use the bounce option.

Sean

Vissequ
05-29-2005, 05:31 PM
Hit "Bnc" on your master track fader.