Go Back   Soundsonline-Forums > Topics > General Discussion (no support posts)
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-07-2014, 02:21 PM
aptmusic9 aptmusic9 is offline
Platinum˛ Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,173
aptmusic9 is on a distinguished road
Default Disable Tempo Sync

How do I disable tempo-sync of instruments and/or disable the time-stretching algorithm?
__________________
www.andrewpooletodd.com
Core i7 3930k - ASUS PX79 Pro - 64GB RAM - W7 Pro on 240GB Neutron SSD - RME HDSPe AIO - OCZ RevoDrive 120GB - Crucial RealSSD 256GB - 8 x HDD - Motif XS8 - Focal Solo 6 Be - Cubase 7.0.4 - Sibelius 7 - VE PRO - QL Spaces - Altiverb 6 - Complete EWQL Hollywood Series Diamond - SC - SD2 - EWQL Pianos - MOR - Requiem Choir - VSL SE+ - Symphobia 1 and 2 - True Strike - Pro Tools 10 and 11
  #2  
Old 02-07-2014, 02:38 PM
admin's Avatar
admin admin is online now
Administrator
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,379
admin has disabled reputation
Default

Quote:
Originally Posted by aptmusic9 View Post
How do I disable tempo-sync of instruments and/or disable the time-stretching algorithm?
There's a sync button you can turn on/off.
  #3  
Old 02-07-2014, 02:41 PM
aptmusic9 aptmusic9 is offline
Platinum˛ Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,173
aptmusic9 is on a distinguished road
Default

Thanks, maybe I'm blind but I still cant find it. Im using Hollywood Strings upward run patch
__________________
www.andrewpooletodd.com
Core i7 3930k - ASUS PX79 Pro - 64GB RAM - W7 Pro on 240GB Neutron SSD - RME HDSPe AIO - OCZ RevoDrive 120GB - Crucial RealSSD 256GB - 8 x HDD - Motif XS8 - Focal Solo 6 Be - Cubase 7.0.4 - Sibelius 7 - VE PRO - QL Spaces - Altiverb 6 - Complete EWQL Hollywood Series Diamond - SC - SD2 - EWQL Pianos - MOR - Requiem Choir - VSL SE+ - Symphobia 1 and 2 - True Strike - Pro Tools 10 and 11
  #4  
Old 02-07-2014, 03:13 PM
admin's Avatar
admin admin is online now
Administrator
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,379
admin has disabled reputation
Default

Quote:
Originally Posted by aptmusic9 View Post
Thanks, maybe I'm blind but I still cant find it. Im using Hollywood Strings upward run patch
The sync is only used in the "Playable Runs", "Repetitions" and "Meas Trem" patches, all found in the "05 Effects" folder, for the instruments that have them and can't be turned off.
  #5  
Old 02-07-2014, 03:30 PM
aptmusic9 aptmusic9 is offline
Platinum˛ Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,173
aptmusic9 is on a distinguished road
Default

interesting. maybe I've stumbled upon a feature request then. That's too bad that the tempo sync of the run can't be changed separately from the project tempo. I guess I will record it at a different tempo and import it back in.
__________________
www.andrewpooletodd.com
Core i7 3930k - ASUS PX79 Pro - 64GB RAM - W7 Pro on 240GB Neutron SSD - RME HDSPe AIO - OCZ RevoDrive 120GB - Crucial RealSSD 256GB - 8 x HDD - Motif XS8 - Focal Solo 6 Be - Cubase 7.0.4 - Sibelius 7 - VE PRO - QL Spaces - Altiverb 6 - Complete EWQL Hollywood Series Diamond - SC - SD2 - EWQL Pianos - MOR - Requiem Choir - VSL SE+ - Symphobia 1 and 2 - True Strike - Pro Tools 10 and 11
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.